.NET C# (web/backend) ontwikkelaar gezocht (junior/medior)

Ben je een junior of medior .NET C# ontwikkelaar en op zoek naar een nieuwe baan in Zeeuws- Vlaanderen? Een baan waar je werkt aan maatwerkapplicaties, direct contact hebt met klanten en samenwerkt in een klein team van ontwikkelaars? Een baan waarin je werkt met de allernieuwste cloud technologieën? Dan kun jij ons team versterken!

Doordat we werken in een klein team, werk je mee aan het gehele ontwikkelproces. Van het achterhalen van functionele wensen via klantencontact tot het testen van de software.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het uitbreiden en onderhouden van bestaande applicaties. En de ontwikkeling van nieuwe applicaties. Veel ruimte voor uitdaging en afwisseling dus!

De applicaties worden zowel gemaakt voor het web, cloud als voor de lokale server. De verschillende applicaties worden geprogrammeerd in met name C# en ASP.NET. Verder maken we onder andere gebruik van (Azure) SQL Server, diverse Azure resources, Javascript, MVC, HTML, CSS, JQuery en Xamarin. Het is niet nodig overal kennis van te hebben. Het belangrijkste is dat je een goede basis hebt van C# en bij voorkeur ervaring hebt met applicatieontwikkeling.

Jij beschikt over:
• MBO niveau 4 / HBO werk en -denkniveau
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• Minimaal 2 jaar ervaring met C#.NET
• Ervaring met relationele databases
• Ervaring met ASP.NET MVC is en pré

Wij bieden:
Een uitdagende internationale werkomgeving met innovatieve en unieke producten en projecten. De werksfeer is informeel, ijverig en ambitieus. Uiteraard ontvang je een passende financiële beloning en goede arbeidsvoorwaarden.

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Stuur dan je CV en motivatie naar hans@hvatechnologies.com. Voor meer informatie kun je bellen met Hans van Bokhoven +31 (0) 620 957 241.